Luigi Borrelli

Luigi Borrelli

Nog een specialisme van het exclusieve Italiaanse merk Luigi Borrelli; stropdassen. Deze worden met de hand gemaakt in Napoli. Sinds 1957 is Luigi Borrelli bezig om met sartoriale technieken de hoogste kwaliteit te leveren. Dat is overduidelijk terug te zien in hun producten. Een stropdas van Luigi Borrelli is hedendaags dan ook een onmisbaar accessoire in de garderobe van een wel gekleed man. Heeft u nog geen handgemaakte stropdas en wilt u uw outfit completeren? Dan heeft u hier een unieke kans om er een met een gereduceerd tarief aan te schaffen.

Voorraad

Wij hebben een grote voorraad aan stropdassen, o.a. gemaakt van zijde, cashmere, wol, linnen of katoen! Verder zijn wij er van overtuigd dat u nergens in Nederland keuze heeft uit zoveel verschillende handgemaakte stropdassen! Naast de stropdassen van Luigi Borrelli hebben wij ook stropdassen van een andere topper; Cordone1956. Zie voor meer informatie over dat merk de blog post Cordone1956.

Combineren

Heeft u advies nodig bij het combineren van uw kledingstukken en accessoires? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u van advies kunnen voorzien. Voor een formele gelegenheid is bijvoorbeeld een blauw/navy stropdas uitermate geschikt. Bij zomerse temperaturen wordt een fleurige (vaak met bloemetjes) stropdas aangeraden.

Klantervaring:

Regelmatig koop ik stropdassen via Time for Moda, waaronder die van Luigi Borrelli. Inmiddels ben ik voorzien van een aantal zijde, cashmere en wollen stropdassen. Ik knoop ze met veel plezier en kan deze goed combineren tijdens verschillende hoedanigheden. Zo draag ik vaak blauwe stropdassen tijdens formele afspraken en kleurrijke stropdassen tijdens informele gelegenheden. Al met al ben ik zeer tevreden over deze stropdassen.

A. Joshua

Select your currency
EUR Euro